Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forelsket i 7 år

Ligesiden 0 klasse har jeg kunne lide denne pige

men jeg var ikke den eneste 😓.

hun har igennem årene har cirka haft 9 foreskelige kærester

fra min klasse ( af hvad jeg hved )

de fleste af dem var og er mine venner inkluderet min bedste 😐 .

Alle de år er jeg blevet nærmest tortureret igennem vær kæreste 🤕.

Men grunden til jeg stadig hang hved var at hun flirtede med mig

og hun ville gerne være sammen med mig

næsten hver dag og når jeg begynde at miste interesse i hende

flirtede hun bare så jeg stadig hang hved,

vil hun bare være venner ?

Det spørsmål har jeg spekuleret over i 7 smertefulde år

og nu er det næsten foresent og fordi vi har nemlig fået nye klasser

og jeg kom ikke i hendes klasse 😭 .

Og nu ignorerer hun mig bare fuldstændig 😢.

Jeg ville ønske jeg aldrig var blevet forelsket i den pige

så ville mit liv ikke ligne hunde lort💩 .

Jeg har holdt på denne hemlighed i alle årene

jeg har aldrig haft en kæreste fordi jeg troede

at det måske kunne blive til noget er stadig forelsket 😍

Dejligt af få det ud , håber i kan hjælpe eller bare forstå mig

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng
Jeg kan virkelig godt forstå dig og alt hvad du skriver først vil jeg sige at jeg virkelig godt kan forstå at du har følt di torturet gennem vær kæreste hun har haft jeg tror heldigvis ikke det er for sent for selvom i ikke er kommet i samme klasse går i stadig på samme overgang og man kan skaktens tale på tværes af klasser

så hvis du virkelig gerne vil have hende så go for it boy nu er jeg selv pige og burde måske kunne give dig et kvalificeret svar på om hun bare vil være venner eller om der er mere i det og det ville jeg ønske jeg kunne men som jer drenge så er piger jo også forskellige og jeg ved derfor ikke om hun bare vil være venner eller om hun vil noget mere så selvom det kan være svært og lidt pinligt synes jeg at du skal finde id af

om hun vil noget mere hvis du er iskold og mega modig kan du bare gå direkte hen til hende og sige at du føler hun flirter med dig ind i mellem om det er fordi hun vil noget mere end bare at være venner med dig eller om hun bare vil have dig som ven hvis du synes at det er meget grænse overskridende forstår jeg det godt det har jeg nemlig selv svært ved at gøre med den dreng jeg er vild med heldigvis er der andre måder at finde ud af det på du kan gå til klassikeren og spøger hendes veninder ( hvis du går i klasse med en af dem så spøg hende)

om de tror at hun er vild med dig de er nogen af dem der kender hende bedst og fortæller meget til det kan være hun har snakket om dig og fortalt dem at hun er lidt vild med dig det kan også være hun ikke har og de vil også meget bedere end mig vide hvad hendes signaler betyder og om du skal lige noget i det og hvis hun ikke er vild med dig synes jeg du skal prøve at komme over hende selvom det er svært når man har været forelsket så længe det ved jeg godt jeg hat selv været i situtationen tro mig men så er hun helt ærligt ikke det værd

da det virker til hun har leget med dine følelser hvis hun ikke er vild med dig ved at flirte og til sidst vil jeg fortælle dig min lille hemmelighed som kommer ud til alle nu jeg var 16 år og 9 måneder da jeg fik min første kæreste og 18 da jeg fik min første seriøse som jeg kysset med så du har tid endnu og er ikke sent ude med at få en kæreste

  • H, Pige, 20 år

Det er smart at få det overstået og fortælle hende hvordan du har det, før det er for sent. Du er ved at føle du ikke har følelser længere, så du bliver ikke såret så meget alligevel. Desuden står du ikke i gæld til hende med noget, hvis du forstår, altså du skylder hende ikke noget kærlighed.

Taler selv af erfaring, fik ikke sagt noget i 3 år og så flyttede hun langt væk.

Men husk man stadig kan holde kontakt måske over snap eller andet hvis du gerne vil holde kontakten

  • Dansende SWAT agent, Dreng, 16 år

du kommer gennem det bror

  • Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat