Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg går videre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år.
Det er super træls, når der er en man kan lide, som nok ikke har det på samme måde. Det er svært at komme videre, hvis det er en du har kunnet lide i sååå lang tid, men mit råd er, kom videre. Du fortjener en, som gider DIG.
Jeg kan selv forholde mig til det du går igennem lige nu. Jeg kunne lide en dreng i rigtig rigtig lang tid, men han gad mig ikke. Derfor tænkte jeg på det der var bedst for mig, og derfor hang jeg kun ud med dem som faktisk godt gad mig. Det er måske lidt ondt, men hvis du prøver at tænke sjove ting om ham, som f.eks. at han tissede i bukserne eller noget i den stil, så vil det hjælpe. Jeg er ikke kommet helt over ham her drengen endnu, men det hjælper med tiden.
Håber mit svar kunne hjælpe dig lidt. Og husk du fortjener bedre end en dreng der ikke vil dig 😊

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej pige
Kender det på en måde lidt godt og det er ikke fedt men mit beste råd er at skrive til ham for det kan være svært at snakke ansigt til ansigt men det hjælper ikke at prøve at glemmme

  • Frederikke verden smukkeste navn, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat