Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

EX KÆRESTE DRAMA

Hej er en pige på 11

så for Ca. Et halvt år siden

slog jeg op med en virkelig fantastisk dreng.

Men kun 3 uger efter bliver han kærester

med min beste veninde

selv om hun godt ved jeg kan lide ham.

Nu er jeg bare begyndt at blive bange for

at de havde noget da jeg var kærester

side han så hurtigt havde en ny kæreste

hjælp hvad skal jeg gøre

Kh. Pige på 11

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Ej, skete også for mig kender præcis følsen, alså synes du skal snakke med din bedste veninde om det hurtigts så muligt så du ikke bliver mere bange! Og jeg synes ikke hun er en særlig god veninde hvis hun beholder Ham!

  • Emma, Pige, 13 år

Det er selvfølgelig ikke en rar tanke men samtidig ville der jo ikke ske noget ved at de havde noget imens i var sammen. Nu har du slået op og det var den rigtige beslutning.

I er også kun 11 så kærester er tit ikke så seriøse. Kom over det så hurtigt du kan og kom videre i livet. Han var ikke din person. Du skal nok finde den rigtige senere i livet

  • Anonym, 15 år

Hej!👋🏻 Jeg er 12 år og jeg tænker du nød til at sæt dig ned med din veninde og sig hej du ved drengen jeg ved bare vide om du og ham havde noget imens jeg var sammen med ham jeg bliver ikkke sur og jeg beskylder dig ikke for noget men jeg har brug for at vide det😁 jeg ved det kan hver lidt svært men det er bedre end at gå med det selv❤️

  • 12 årig pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat