Brev

Fuuuuuck

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige!

Jeg kan godt se det en rigtig lorte situation du havnet i

Har selv prøvet noget med nogen falske kærestebreve

Ligemeget hvad du gør skal du huske at sige det var en prank ellers bliver det hele nok bare endu være

Så kan du måske også se hvordan han ser ud om Han måske virker glad når han snakker med dig for hvis du ikke vidste det er det et godt Tegn

Jeg ved godt det virker som et kæmpe stort og forfærdeligt øjeblik lige nu Men husk om nogen år ville du bare tænke på det og syntes det var mega sjovt

Hele dit liv bliver ikke ændret af dette

Hilsen den anden pige🦐🦐

  • Mig🦐, Pige, 12 år

Hej pige på 11 år. Jeg kan høre at du har et Crush på en du går til spejder med og at du ville lave en pjank med det. Hvis jeg var dig ville jeg måske hellere være ærlig og sige det (direkte). For hvis man pranker med det kan det hurtigt gå over og blive en akavet situation. For når han på et tidspunkt finder ud af at du rent faktisk godt kan lide ham så…. tænker han nok at det er liiidt mærkeligt at du pranker med dine følelser. Men der er ik noget galt med det! Der er mange andre som også gør det fordi at de synes at det er lidt pinligt at snakker om følelser. Måske du også synes det? Det kan også være at jeg helt galt på den.
Jeg synes nu stadig at du skal sige det lige ud. For nogle kan det godt være svært at sige det over for ham. Hvis det er det så kan du måske prøve at skrive det i en sms eller få din veninde til at sige/skrive det til ham? For så vil han nok spørge dig om det er sandt og så kan du jo bare nøjes med at sige “ja”. Så er det vel ik helt så svært? Eller er det bare mig?

Nå, men der stod jo også i dit brev at han havde sagt “hende må jeg da lige skakke med”. Det (kan) betyde at han godt kan lide dig, men bliv nu ik alt for glad for hvis han nu bare ville snakke med dig fordi at han synes at det var en lidt speciel prank og måske har opfattet det som at du mente det….så pas på med hvad du så siger til ham da han godt kan tænke at det er lidt spøjst og at det vil ende i en akavet situation..

Hvis han nu faktisk også kan lide dig (jeg siger ikke at han kan men hvis) så kan du jo prøve at forklare ham at det var sandt det med pranken (hvilket han måske allerede har opfattet). Bare en ide.

Håber ik at det var et for langt brev.. hilsen migg❤️(Btw så håber jeg at i snart for det løst)

  • Børnerådgiveren, Pige, 12 år

rolig der sker ikke noget ik tænk over det mere. hvis du tænker på det for meget så luk øjenene og tæl til 1p mind 5 gange om dagen. det kan være en huske regel.
vh mig

  • me, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat