Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Friendzoned

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg kender det med at blive friendzoned alt for godt….det er noget være pis..-_- min måde i starten var også bare at spille fodbold løbe være sammen med venner (holde mig igang) men jeg fandt ud af at jeg ikke bare kunne gemmer tankerne, følelserne, og smerterne væk.
Jeg begyndte istedet at tænke på om det måske over hovedet var en god ide at være kærester med min bedste ven og hvor heldig jeg var at have sådan en god ven og hvor ærgerligt det ville være hvis ens venskab gik tabt bare fordi at man havde været kærester

Se frem ad og tænkt på det positive ved at i ikke er kærester i stedet for det negative det hjælper faktisk. (Jeg er selv typen der bare tænker jaja som om det skulle hjælpe men det synes jeg faktsik det har gjort)

  • Anonymous, 14 år

Hej
Jeg har ikke selv prøvet at være forelsket på den måde, men der var engang en af mine rigtig gode venner der blev forelsket i mig. Han fortalte det aldrig sådan ansigt til ansigt men jeg fik det af vide af pålidelige kilder. For ham gik det vist bare over.
Nu er det ikke fordi jeg siger at du bare skal vente på at det går over, men det er en mulighed.
Ellers er mit bedste råd til dig at sige det til hende så hun ved det og er opmærksom på det.
Hilsen en der ønsker dig held og lykke!

  • Efrafa, 13 år

Uhhh det er noget af det værste, man kan komme ud for, men det går altid. Udfra det du skriver, tror jeg, at du betyder rigtig meget for hende. Det er stadig vigtigt at holde kontakten, hvis du selvfølgelig gider. Prøv at være sammen med andre venner? Du kan også tænke på, hvis I nu blev kærester og slog op? Hvordan ville det være at risikere at miste sin bedsteven?
Hvis hun bare forstår, at du stadig har følelserne, og at hun ved, du arbejder med dem, skal det hele nok gå.

  • linna, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat