Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Friendzone eller ej?

Hej er en dreng på 15 der er lidt i tvivl om hende her pigen kan lide mig,

hun er ca min alder og bor 10 min væk fra mig,

vi skriver og snakker meget sammen flirter også lidt, men er meget i tvivl om hun kan lide mig på “den måde”,

jeg syntes hun er super sød men er bange for at hvis jeg spørg og hun ikke kan, at jeg fucker alt op,

hvad skal jeg gøre?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Syntes faktisk at der er mange piger der svarer på den her… Men! Hør, for et år siden stod jeg i samme situation. Jeg fortalte hende hvordan jeg følte, første grinte hun, så tænkte hun, så gik hun uden at sige et eneste ord. Jaer, der sad jeg så oppe i den træhytte vi byggede i da vi var mindre og troede at jeg totalt havde dummet mig. Og hele aftenen skrev hun slet ikke, man kunne kunnes de der tre prikker der hele tiden dukkede op og forsvandt. Næste dag i skolen kom hun hen til mig, jeg troede virkelig at hun ville slå mig eller sådan noget. Men faktisk gav hun mig mit allerførste kys. Lige siden har vi været kærester, jeg lover dig, fortæl hende det, og afvent ikke den der mega romantiske reaktion som man ser på film. Giv hende tid.

  • Mads - vent skulle man ikke skrive sit navn??😱, Dreng, 16 år

Du kan måske lige så stille hinte til det?

  • Burger, Pige, 12 år

blev lit tætteren med hinde begynd at hænge ud med hinde inviter hinde på en date eller i biografen? tror mig det virker vi piger elsker romantiske fyre

  • anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat