Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fra bedstevenner til kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 13 år

Jeg syntes at du skal sige du har følser på ham. Den stor knude i maven forsvinder nok og det hele bliver meget lettere. Og hun vil nok forstå

PS. Du er super sej

  • Du er super sej, Pige, 12 år

Jeg er enig med den anden pige, da jeg spurgte en dreng om vi skulle være kærester så havde jeg en god fornemmelse i maven om at det enlig var kommet ud. Drengen vidste godt at jeg var forelsket i ham, men han vidste ikke at det var mig da havde skrevet brevet (jeg havde fået en anden til at sende) men der var andre i det rum han var i som sagde det var fra mig

  • Du er sej fordi du bruger børnetelefon, 11 år

Hej pige på 13 år.

Tillykke med kæresten, jeg er misundelig;). Selvom i er en venne kreds så kan i sagtens være kærester uden at hun skal føle sig som 3 hjul.

Når i er sammen med jeres veninde så lad være med at kun se hinanden men opfør jer som i gjorde inden i blev kærester.

Når i så er alene kan i være kæreste agtige der er der ikke nogen der vil føle sig udenfor. Det er vigtigt at det også handler om jeres veninde! Det er meget ubehageligt at være 3 hjul.

Håber det går:)

  • Sksksk, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat