Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ved ikke om det er kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

halløjsa. Jeg er ikke selv gay eller bi. men det sejt, at du skriver herind. du kunne evt måske få snapchat, hvor du kan skrive med nogen af dine venner. og så måske tilføje ham drengen du kan lide. derfra kan du måske komme i snak med ham, og så spørge hvad han synes om folk der kan lide det andet køn. det også okay hvis man bliver afvist eller noget i den stil. bare husk på du perfekt som du er, og alt nok skal gå. knus en 15 årig pige😊

  • 😊, Pige, 15 år

At være gay eller bisexual er faktisk helt normalt, selvom dine forældre nok vil kalde det ‘en periode’ (altså noget der ikke vil vare længe) Hvis du har en homofobisk klasse er det sikkert også meget svært (har selv en) men jeg ville dog prøve at finde nogle venner der ikke er homofobiske, de behøver jo ikke at gå på din skole, og hvis du ikke ved om han (dit crush) er gay kunne du jo prøve at spørge ham, selvom det nok er lidt akavet, eller bare spørg nogle af hans rigtig gode venner. Har ikke helt præcis det samme problemer så kan ikke sige hvad der kommer til at ske, men eller vent og se 🙂

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hejjj
Jeg er selv biseksuel og ved godt det kan være meget svært at finde ud af din seksualitet (trust me i know) men jeg synes du burde prøve at fortælle en af dine tætteste venner når du er klar til det selvfølgelig.
Du kunne også prøve at snakke mere med den her dreng du synes er sød og blive tættere med ham for at finde ud af om han har det på samme måde

Håber alt går vel søde🫶🫶

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat