Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret

Hej jeg er en pige på 12 snart 13

Jeg kan rigtig godt lide en dreng men han er 15-16 år og han kan også lide mig siger han men det er vores aldre siger han.

Og jeg mister mine pige venner en hefter en og står sådan lidt alene og har kun mine drenge venner tilbage og jeg kommer hele tiden op og skændes med folk og bed ikke rigtig hvad jeg skal gøre.

Er hel ude af mig selv , og har været meget ked af det og har cuttet men gøre det ikke mere fordi mine to bedste veninder Hjælp mig men nu har de vendt rykken til mig og snakker ikke til mig.

Plizz hjælp mig ?

Svar fra andre

Børn

Hej jeg kan godt forstå hvordan du har det.. Vis jeg var dig ville jeg se tiden an med dig og ham. Jeg ved at drenge i den alder tænker meget på sex det kan være en af grundene til han ik rigtig ved om han vil eller ik vil.. Den seksuelle lavalder i Danmark er 15 år og hvis en eller anden får ondt i røven og tror i går i seng sammen og melder jer så er det ham der for straffen så det kan være en af grundene… Hilsen en pige på 16

  • Anonymous, 1 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat