Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære 12-årige pige,
Som jeg forstår det i starten, lyder det som om det kunne være en forelskelse du følte over for ham. Måske du havde forvekslet kærlighed med forelskelse? Du skriver du prøver at fange hans opmærksomhed, hvilket godt kan tyde på du måske er forelsket i ham, eller er ved at blive det, uden det selvfølgelig behøver at være det.
Jeg synes det lyder meget godt at i allerede har det godt sammen, og er ved at danne et venskab hvis i allerede ikke har det i forvejen. Hvad jeg også synes er fedt, er at du springer ud i det, med at drille ham lidt osv
Nu ved jeg ikke om du stadig er i tvivl om du kan lide ham mere end som en ven, eller bare ser ham som en god ven. Men jeg synes ihvertfald du kunne prøve at finde ud af om han har det på samme måde som dig. Nu ved jeg ikke om I skriver sammen, eller har hinanden på de sociale medier. Men det kunne være en mulighed at skrive oftere, sådan så det heller ikke bliver for meget, men det er generelt bare nemmere at spørge hinanden om ting, og forstå hinanden når man skriver sammen. Du skriver også du har fortalt det til 2,- snart 3 personer. Er det nogen du stoler? Er du sikker på de ikke siger noget videre, og vil du have det?
Håber du finder ud af det hele.
Knus A

  • A, Pige, 15 år

Du stadig virkeligt ung og har en masse tid foran dig, hvis der er noget jeg har lært ret det at man ikke skal stole på hvem som helst, der har jeg ihvertfald dummet mig gevaldigt, held og lykke

  • 7053, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat