Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

prøv at sitte dig hen i 5 minutter tænk på hvad dig og den person du godt kan lide har oplevet og så tenk på bedste venden og mærk helt inderst om hvem du bedst kan lide og bliv og vælg den du bedst kan lide Men husk at det skal komme fra dit hjerte så at du om en måned hellere kan lide den anden … tal med dem begge ikke på samme tid men snak med dem om din beslutning og se hvad der sker hvis de begge virkelig godt kan lide dig så vil de forstå dit svar 🙂

  • linea, Pige, 13 år

Hej dig.

Jeg synes ikke at du skal være sammen med nogle af dem. Der kommer bare til at være en masse DRAMA. Og det tror jeg ikke du har lyst til. Du må kommer over dem begge to og find en anden.

Håber at du kunne bruge det til noget.
Held og lykke

  • I..., Pige, 15 år

er enige med alle de andre! men hvis nu du beslutter dig for at sige det til dem så vær ærlig! det betyder rigtig meget for mennesker at der ik bliver løjet lige op i ansigtet på dem. så vær bund ærlig overfor dem begge, og få snakket ud omkrig det med dem.

håber du finder ud af det <3

  • Thea Lindquist, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat