Brev

Fortryder så meget.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det bliver basket men…
Dit forhold overlever aldrig hvis du holder det hemmeligt du bliver nød til at sige det til ham jo længere tid det sværrer bliver det måske slår han op måske tager han en pause men kort er…
Du bliver nød til at sige det for at give slip

  • Kamelen, 16 år

Du har i den grad fortjent at ha dårlig samvittighed. Men det skal nok gå, hvis jeg var dig ville jeg være ærlig. Det kommer du længst. Og hvis han så ikk gider dig mere så har du lært din lektie. Har prøvet noget der minder lidt om. Min veninde og jeg gav hinanden finger (ved ikk hvorfor) vi havde noget eller hvad man siger, men han sagde det var okay, og at det bare ikk skulle ske igen. Og det er så godt som glemt såå.
Kan godt se det ikk er helt det samme, men mit bud er at være ærlig, og fortæl alt det du har skrevet og om at ved det var forkert og forklare hvordan du først nu har forstået hvad der er i at være kærester med nogen, forpligterne

  • Sille, Pige, 15 år

Hej
Jeg vil lige sige, at jeres forhold ikke kommer til at køre særligt godt hvis du ikke er ærlig overfor ham. Jeg synes du skal fortælle ham det – alle de gange du har været ham utro. Det kan også være en god ide at vise ham brevet, ikke kun fordi at du får din skyldfølelse beskrevet i det, men også fordi han så kan se hvor meget det må “gå dig på” siden du vælger at skrive det til børnetelefonen. Hvis du ikke vil det, ville det være en god ide at fortælle ham hvor meget du fortryder, og hvor meget du holder af ham, og at du nu er parat til et forhold med ham. Det er meget vigtigt at du siger det, for så er der større chance for at han tilgiver dig hvis han ved at du selv kan se fejlen, og er parat til et seriøst forhold nu. Husk på, at det ikke er 100% sikkert at han tilgiver dig alligevel, men hvis du giver ham tid og han virkelig holder af dig, så tror jeg at han tilgiver dig, og i kan få et godt og ærligt forhold. Og, hvis du fortæller ham det, så slipper du også af med pinen fra fortiden – så har du ikke længere noget at skjule, og du kan se ham ærligt i øjnene igen.
Held og lykke, jeg håber at i finder ud af det <3

  • Hjælperen:), Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat