Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forstår ikke

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14 år

Først og fremmest vil jeg sige det er helt normalt ikke at have lyst til snave, kysse etc. Det er ting man skal finde ud af sammen når man er i forhold. Man skal jo begge have lyst.

Da jeg fik min første kæreste vidste jeg heller ikke, hvordan man gjorde. Hun havde været i et forhold før, og der lærte hun mig (helt uden at vide det) hvordan man “gør” i et forhold, så det er slet ikke noget du skal være bange for. Det er nemlig noget man lære med tiden

Derudover tror jeg ikke det vil ødelægge noget, for hvad skal kunne “gå i stykker?” Tænker ikke det ville være underligt at skrive til hende. Det viser jo bare at du er interesseret, og hvem ved… efter jeres snakke kan det være hun også bliver interesseret i dig? Det gik først op for mig jeg var forelsket i min tidligere kæreste, da vi begyndte at skrive mere og mere, så det kan være hun har det på samme måde.

Håber det giver mening for dig, og du kunne bruge det til noget! Held og lykke!

  • Eksperten, Dreng, 16 år

Hej dreng på 14.
Hvor er det fedt at du er blevet vild med en pige. Og ja kan godt forstå at det kan virke lidt farligt at skrive til hende. Men kan ikke se hvordan det skal ødelægge noget mellem hende og søsteren da de ikke er tætte.

Når det kommer til det med “hvordan man er kærester” så lad mig fortælle dig en hemmelighed; der er ingen der ved det😂. Kast dig ud i det.

Min nuværende er også min første kæreste og i starten vidste jeg heller ikke hvordan man gjorde, men vi er jo stadig sammen så det hele endte jo godt i sidste ende.

Prøv dig frem. Altså når jeg plejede at skulle skrive til drenge da jeg var “single” tænkte jeg mest bare YOLO… Selvom at det måske lyder plat😅.

Det kan godt være at du ikke har lyst til at snave osv. Men det kan være det ændre sig når du lærer hende bedre at kende og du måske får lyst til at prøve nogle ting af. Det er nemlig ret normalt.

  • Kærligheds eksperten, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat