Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forhold

Hej, jeg er en pige på 16

Har fået en kæreste og jeg ved godt at man skal fejre månedsdag,

men mit spørgsmål er

skal man også fejre når man har været sammen nogle uger

eller gør man ikke det ?

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Nu er jeg ikke selv i et forhold, eller har været det i mange år – Men nogen fejre at de har været sammen i 2 uger, mens andre ikke gøre og kun fejre månedsdag og årsdag.

Tror det vidt forskelligt hvad folk gøre, men umiddelbart er det ikke det mest ideelle at fejrer at man har været sammen i 2 uger – Det skal man nok selv styrer i forholdet, vil ikke sige det forkert at gøre det. Men igen det ikke det, de fleste gøre.

Så det skal din kæreste og dig selv styrer – håber det hjalp
Kh C

  • Fra C, 16 år

Hej!

Jeg tænker at det er meget forskelligt. Jeg tror der er flest der bare fejre månedsdag og ikke uger. Men hvis det er noget i har lyst til som kærester skal i da bare gøre det.
Jeg tænker det er meget op til de enkelte personer hvad de fejre i et forhold!

Håber det hjalp!

  • Anonym, Pige, 14 år

Hejsa!

Som de andre skriver, så fejrer de færreste, at de har været sammen i nogle uger. Det mest normale er nok, at man halv- og helårsdage.
Personligt så går jeg mere op i årsdage. Min kæreste og jeg har været sammen i snart halvandet år. Vi har fejret vores årsdag, og ellers har vi – nok nærmere jeg – nævnt når vi så har været sammen i eksempelvis 3 måneder, 7 måneder og 14 måneder.
Det kan også nemt gå hen og blive dyrt, hvis man fejrer alle milepæle i forholdet. Især hvis man tager ud og spiser eller lignende hver gang. Men det er selvfølgelig helt op til jer, hvad i gør.

  • Pige, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat