Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forhold til ex’ens storebror?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej:)
Personligt ville jeg lige høre hvad min veninde tænkte om det hele. I har jo trods alt været veninder længere tid, end du har snakket med broren (går jeg ud fra) men hvis hun er okay med det, ville jeg sige go for it. I fandt jo ud af dig og hende ikke var et match

  • S, Pige, 17 år

Helt enig. Tag en god lang snak med din veninde og hør hvad hun mener om det hele. Det er godt at ha det fuldstændig på det rene hvor meget åbenhed der skal være overfor broderen. Tænker jo nok hun måske ikke er så interesseret i at han skal vide det men omvendt kan det måske også være rart for hende at komme ud med det overfor ham. Men tror det er godt for jer begge at I har prøvet sex med hinanden. Det kan sagtens give noget til et venindeforhold og det er ihvertfald ikke noget I skal være flove over. Jeg håber hun er okay med at du arbejder videre med broderen.

  • Den Anonyme, Pige, 16 år

halløj
Det kommer nok lidt an på pigen du plejede at være sammen med. Hvis hun er kommet viderre og har en ny kæreste eller flirt eller virker som om hun er kommet videre lyder det ikke så galt men hvis hun meget ked af det over jeres break up kunne det være at det var bedst lige at tale med hende om det eller vente med at date. V’Du kan også prøc’ve at tænke på hvordan du tror hun ville have det med situationen:):)

  • Pige 12 år, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat