Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forhold.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Videochat med hende eller snak om det med moren (tror jeg det var) skriv hver dag et sødt digt til din næsten kæreste <3 det er ikke noget som du SKAL måske bare hvis du havde lyst
Men jeg kender ikke sådan rigtig til kærlighed
Så håber at mit "råd" hjalp
Mvh

  • En der forsøger at hjælpe🥞🍟🌭, Pige, 11 år

Må hun ikke have en “ven” på besøg? Kan din kæreste ikke bare tage dig med hjem til moren og så sige “Hej mor, det her er min ven Albert” og så siger du hej og smiler og så er den klaret? Bare helt casual ligesom når man har en ven med hjem?

  • Dreng, Dreng, 23 år

I kunne sige til hende først at i var venner, men så vente et stykke tid når hun ved du er en flink dreng, hvor i så kan fortælle der.

  • Pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat