Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forfærdelig forelskelse på en helt ny skole.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 12.
prøv at lære ham lidt bedre at kende, og så når du føler du er klar til det så prøv at sig det. det kunne være han også godt kan lide dig?
bare prøv at være sammen med ham og snakke med ham, ik fordi jeg ik tror du gør det men du ved…

  • hej, Pige, 12 år

nogle gange skal man endda igennen friendzonen for at komme videre det skete for mig vi var virkelig gode venner og nu er vi mere. men HVIS han nu glemmer dig betyder det jo også bare at i nok ikke var det perfekte match held og lykke!!

  • !, Pige, 14 år

Hej pige på 12 du skal ikke høre på de andre tro mig vis han kan lide dig er det værste du kan gøre at ende i frindzone det gør det bare svære du komme rkum ud af frindzonen igen vis han virkelig er forelsket i dig altså som i virkelig

  • Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat