Brev

Forelskselse

Hej.
Jeg er en pige på 13 der har chruset på denne her dreng i et år nu.

Det var meningen at jeg ville sige det til ham men da vores skolefest er aflyst på grund af Corona virus.

Nu ved jeg ikke hvornår jeg skal sige det til ham da han altid er sammen med hans venner.

Har heller ikke lyst til at gøre det over telefonen da jeg syntes det er for “barnligt”

Hjælp!

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa. Det er svært med store følelser, men jeg synes at det er den helt rigtige beslutning at sige til ham at du kan lide ham. Tænk på hvis folk selv kom og sagde til dig “hey jeg har været vild med dig i noget tid, jeg ville bare lige sige det til dig, har du det på samme måde”. Det ville du jo blive glad for at få og vide, det er jo rart at vide at folk kan lide en. Så det er det helt rigtigt at fortælle ham det. øv at covid-19 lige kom i vejen for din plan om at fortælle ham det. Men så kan du fortælle ham det efter corona tiden. Du kan tale med ham efter skolen, mødes med ham, eller bare sige det til ham. Hvis han ikke har det på samme måde, så husk at du fortjener en der vil være god ved dig, og også er vild med dig. Det gør nok ondt hvis han ikke har det på samme måde, men det kommer du til at komme dig over. Der er jo også chanchen for at han bliver vild med dig på et andet tidspunkt. Du kan prøve at fornemme hvis der er en gnist mellem jer. Fortæl ham det, det er det bedste du kan gøre, og det er ikke spor pinligt at sige det. Det er modent. Held og lykke

  • Håber jeg kan hjælpe, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat