Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket på afstand..?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Okay vent to sek. – DU ER 12!! Vi kender til det med at falde for en ældre end en selv. MEN DU ER 12!!, du har et langt liv foran dig, med en masse fyre. Plus chancen for at han er dit livs kærlighed er ikke den største. Du er forelsket i ham lige NU, men det kan ændre sig meget hurtigt. En ting er at du ikke har mødt ham i virkeligheden – folk kan være meget anderledes end over en skærm. Udover det – før du kan være i et forhold og elske en anden person, må du først elske dig selv. Hvis en fyr kan føle/ved at en pige ikke har det godt med sig selv og siger “jeg kan ikke lide blå blå bal, ved mig selv” så gider han dig i sidste ende ikke.
Håber du finder ud af det.

mvh
SASU og SISU

  • Sasu og Sisu, Pige, 15 år

Enig i, at du nok bør tage den med ro. Som tolvårig skal man nok ikke bekymre sig så meget om at være i et forhold – det kommer med garanti. Hvor meget ældre er han mon?
Og husk – møder du en fyr som har nogle flotte veninder, så skal du ikke lade dig slå ud. De er jo blot venner, det er ligegyldigt, hvor flotte de er.

  • Anonym, 23 år

Hey,
Jeg tror måske godt du kan lide ham, altså den måde du forklar dine følelser på lyder meget somom du godt kan lide ham.

Jeg er også overvægtig men jeg fandt en kæreste på et tidspunkt for lang tid siden og det gik mega godt men vi endte så med at slå op.

Altså måske skal du vente lidt med at sige at du måske kan lide ham til ham, altså når i kun har skrevet i lidt tid.
Hvis du skriver til ham at du godt kan lide ham og han så svare jeg kan ikke lide dig, så virkelig ikke tro det er fordi du føler du ser forkert ud eller at du nok ikke er god nok for ham men at det nok er fordi der er lang imellem jer og at der er noget aldersforskel.

Forresten det handler ikke om det ydre men det indre, jeg er sikker på at du er mega smuk og er en helt fantastisk person som er sød og sjov. Du skal nok finde den helt perfekte en dag det lover jeg.😁😘

Håber det kunne hjælpe lidt
Kh pigen der prøver at hjælpe

  • Pigen der prøver at hjælpe, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat