Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket Og hvad skal jeg skrive til personen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære 13 årig
Forelskelse er en dejlig ting! Jeg har selv en kæreste og hvis du vil have at hun ved det så sig det som det er men inden så sig at du vil sige noget så sig at du har brug for at sige noget men at hun må love ikke at sige noget hvis du ikke vil have andre skal vide det hvis du er ligeglad så er det ligemeget men efter så skriver du at du syndes at du er sød og at du godt kan lide hinde og se hvad hun svare hvis der kommer positivt svar tilbage så gå videre og sig at du har tænkt på noget og så når hun spørg om hvad ved hun godt hvad du vil spørger om men du gøre det alligevel og spørg om i skal være kærester hvis det lykkes er i kærester og så må du selv klare den der fra eller må du skrive her ind igen måske er det mig der svare igen hvem ved men et godt råd til hvis det går godt er at i finder en dag i kan være sammen jo hurtigere jo bedre
Alt held og lykke her fra!! Og jeg håber at du kunne bruge mit svar ellers skriver du bare på mit svar og så for jeg besked og vil skrive til dig igen
DVH Mikkel

  • Mikkel, Dreng, 14 år

Hej Dreng!
Det kan både være svært for piger og drenge at tag intiativ til en samtale. Det kan godt være lidt grænseoverskridende, og man ved aldrig helt hvad man skal tale om. En ide kunne være, at du måske spurgte om noget, hun interesserer sig for? Eller hvis der sker noget på årgangen? Men piger elsker når drenge tager intiativ, så spring ud i det!

Hilsen Ida

  • Ida, Pige, 16 år

Hej
Jeg tænker det eneste råd som jeg kan give dig er at der intet er forkert i at være forelsket i en anden person da det bl.a. er helt naturligt og at man ikke selv vælger hvem man bliver vild med. Derfor skal du bare prøve at skrive og snakke med hende og hvis det ikke går, så er det jo bare sådan for så ville det jo alligevel aldrig være kommet til at gå, men hvis det går så er det jo bare fedt for dig! Jeg ved det er en skræmmende tanke at blive afvist, men det er lidt ligemeget for der er flere millioner, ja næsten milliarder af andre piger derude der RENT FAKTISK GODT KAN LIDE EN FOR DEN MAN ER. Man har bare ikke mødt dem endnu. Så giv det et skud og prøv på hende xD Vær heller ikke bange for hvad de andre tænker, for igen så er det ikke noget man selv vælger og du er vildt badass hvis du tør at stå ved det.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat