Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket, men vil ikke være kærester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Kender meget godt til det der med ikke at ville have en kæreste men stadig have følelser for en. Jeg synes helt klart at hvis du kan lide ham og føler at han er den rigtige så grib chancen. Jeg synes ikke at det er noget du skal være ked af, det er jo naturligt som menneske at få følelser for folk og det kan man i alle aldre. Også som 12 årig. Angående det med at fortælle ham det kan jeg godt se hvor svært det kan være, men giv dig selv tid. Du skal nok sige det på det rigtige tidspunkt eller også gør han;)
Håber at jeg kunne hjælpe og held og Lykke her fra hilsen mig:)

  • Pigen der gerne vil hjælpe, Pige, 13 år

Hej
Kender det for godt med at, man har følelser for en men stadig ik’ vil være kærester. Pt har jeg også sådan et dilemma, dog meget anerledes men stadig kan relatere med dit dilemma.

Men synes hvis du kan lide ham, så erklære dine følelser til ham. Dog i det tempo som du vil, og samt hvornår du er klar til det. Kan også godt forstå du sætter spørgsmålstegn, om du skal erklære dine følelser for ham. Da du har lavet et løfte med dig selv, om at du først vil have en kæreste når du er 13 år. Og hvis du nu bryder den, betyder det så du ikke kan stole på dig selv mere.
Jeg vil sige bryd den hvis den piner dig så meget!!! Jo løfter skal da holdes mest mugligt, især hvis man har lavet et med et andet individ. Det skal det stadig, selvom man har lavet det med en selv. Løfter skal også være en smule udfordrende, samt måske pine en lidt.

Men det skal altså ikke pine en så meget at, man begynder at ændre sin adfærd ,personlighed osv. For så går det bare galt på et tidspunkt. Der er bare nogle løfter man ik’ kan holde, selvom man så meget gerne vil. Det kan jeg skriv under på, havde lavet nogle løfter for mig selv sidste år. Men der skete der så meget i mit liv i 2020. At et par løfter måtte brydes, for ellers vil jeg nok bryde helt sammen på et tidspunkt. Eller ændre min adfærd osv. fordi det vil pine mig.
Så jeg synes du erklær dine følelser for ham, selvom du har lavet løftet med. Først en kæreste som 13 årige. Men selvfølgelig når du føler dig klar, og hvem ved hvis han har samme følelser om han siger det først.

Held og lykke
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat