Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket men usynlig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bliv hans ven. Snak med ham eller vær sammeb med ham en dag efter skole

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hejsa hvor er det godt at du skriver her <3

Det hele skal nok gå godt 😉 han hader dig dog nok ikke. Jeg kan godt forstå at det gøre lidt ondt i maven at man holder på en stor hemmelighed. (dog har jeg ikke selv prøvet at falde for en)

Mit råd er: at du måske kan prøve, at blive lidt tæt med ham. Så i er mega gode venner, og i får kendt hinanden lidt mere. Så der er en større chance for at han nok også får følelser for dig 😉

v.h den tøzz

  • den tøz, Pige, 16 år

Du kan prøve at skrive det til ham på Snapchat eller på en besked og hvis det går sådan helt galt kan du sige det bare en en prank eller sådan noget!
Held og lykke

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat