Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forelsket men i tvivl..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år

Mit råd ville være, lad vær med at tænke på alle andres mening, men tænk istedet på hvad der gør dig glad. Den eneste måde du kan finde ud af, hvor i står er at spørge ham.

Hilsen pigen der prøver at hjælpe

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej pige på 13 år.

Fedt at du har fundet en der også kan lide dig! Det er vigtigt at i kommer frem til hvor i står så jeg vil komme med et konkret eksempel på hvordan du kan spørge over sms/snap

“Hej, jeg har tænkt over noget i lidt tid nu… Hvor står vi henne? Er vi venner eller er det mere? Jeg vil bare gerne have det sat på plads så jeg ikke er usikker eller misforstår noget”

Du skal selvfølgelig ikke bruge mine ord helt konkret men måske finde inspiration fra det?

Angående dine veninder og andre folk kommer de ikke til at synes at du er en taber så længe du er cool. Hvis du ikke vil kaldes en taber så vær ligeglad med hvad andre tænker, det er sejt. Hvis nogen siger noget så svar igen, så er det dig der er cool og ikke finder dig i det hele.

Held og lykke!

  • Didke, Pige, 16 år

Hej pige på 13 år

Jeg kan godt forstå dig. Jeg havde også sådan et problem da jeg blev forelsket i min kæreste. Jeg blev træt af at høre på de andre piger, og så tog jeg chancen. Jeg gik hen til ham og fortalte at jeg godt kunne lide ham.

Først blev han overrasket. Men så nogle dage efter tog han sig sammen og spurgte mig. Jeg synes at du skal gøre det samme.
Lyt ikke til de andre piger, men gør hvad du har lyst til. Men hvis du vil tage den lidt mere med ro end jeg havde gjordt(jeg havde ventet i 2 år) kan du jo starte med at ses mere med ham, og have nogle aftaler, så kan det være at han måske

Inviterer dig ud i biffen, eller hvad ved jeg. Det er helt oppe til dig.😊

Mvh. CMLL😉

  • CMLL😉, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat