Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket men hvad skal jeg gøre

Hej alle derude:)

Der er en pige fra min klasse

Som jeg har været forelsket i 2 år og stadig er

Men tør ikke sige det til hende fordi jeg har set hende flirte med en anden

Og hun er min bedste vens crush

og er bange for at ødelægge mit venskab med min ven:(

Hvad skal jeg gøre

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hejj duu, ærligt så vil jeg sige det bare godt nok have været hår 2 år! Ejj nej 🥺 altså jeg havde selv en som jeg havde følser for jeg troede slet ikke hav havde det på samme måde han havde tit skrevet at der var noget han ville fortælle mig men så når vi var sammen ville han bare ikke sige det alligevel, kunne huske at jeg var så mange for at det var noget forfærdeligt at ville fortælle at endte så også med at bare skrive det en dag hvor vi blev lidt uvenner fordi at var så underlig en dag og en af han venner havde skrevrt til mig at hav var vild med mig. Jeg synes du skal fortælle det også selvom at hun måske også ikke har det på sammen måde fordi det er en voldsomt ubehaligt følse at gå rundt med. Tro mig det er rart at få ud selvom at i måske ikke kan få et forhold i det… Men det kan jo ske at hun har det på samme måde selvom hun har flirtet med en anden kan godt forstår det gjorde ondt. Udenset hvad så er jeg sikker på at du finder ud af hvorfor en vej du hikke have gået hvis jeg var dig ville jeg som sagt have fortalt hende det selvom det ville være så svært! Men jeg er ikke dig du er dig og det er dit valg💛 håber du kunne bruge mine råd til noget 💛

  • Jeg vil gerne hjælpe alle, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat