Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket igen?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Spørg ham hvis du er klar.
Han har godt nok såret dine føelser men han kan stadig få en 2.chance synes jeg.

Hvis han gører det igen, vil det give dig erfaring og bringe dig videre.

Du vil gennem livet opleve det hundrede gange at nogen sårer dig.

Håber det bedste!😊
Knus fra mig

  • 😊😊😊, Pige, 14 år

Hey hvis du føler han er det værd så er han det værd min veninde blev kærester med en af mine kammerater han sårede også hendes følelser men nu er de sammen igen som brød og smør❤️Det er mit råd held og Lykke💕

  • Amanda, 16 år

Hey. Jeg synes du godt kan give ham en chance mere. Jeg har selv prøvet og havde samme problem med den her dreng som havde såret mig 1 gang før. Jeg gav ham en chance mere og vi havde virkelig nogle sjove og gode måneder sammen… lige indtil han sårede mig igen. Jeg vil ikke selv havde gået tilbare i tiden og ikke havde givet den her dreng en chance til da vi faktisk havde det rigtig sjovt de måneder vi var sammen. Dog vil jeg nok ikke give ham en tredje chance. Men jeg synes godt du kan give den her dreng du er forelsket i en chance mere. Specielt hvis du godt kan lide ham.

Håber du kunne bruge mit svar😚

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat