Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i vens ex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det med at være kærester med en vens ex kan være et evigt dilemma det handler også meget om deres følelser nu kender jeg jo ikke noget til din vens og hans ex kærlighedshistorie og breakup men hvis det var hende der slog op ville jeg nok ikke prøve at blive kærester med hende medmindre du har været vild med hende siden før han blev kærester med hende men hvis det var ham som droppet hende synes jeg ikke at din ven kan tillade sug at være sur på dig over du er lidt vild med hans ex så det handler også om hvem der stoppet det jeg har været kærester med min bff ex og min bff hjalp mig utroligt meg da han begyndte at blive en player

  • H, Pige, 19 år

Hey
Ligemget hvad kan din ven ik bestemme hvad du må og ik må så det ka godt være han blir sur men han ka ik bestemme.
Det er så enkelt😁

  • Mig selv, Pige, 14 år

Hey

Jeg synes faktisk bare at du skal gøre det du helst vil for det er dit liv og ingen kan blande sig i hvad du skal og hvad du ik skal undtagen din forældre selvfølge. Så jeg tænker at du sagtens kan være kærester med den pige så længe at pigen gerne vil,😊

  • Rina, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat