Brev

Forelsket i venindes kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig
Hvis din veninde er i tvivl om hun virkelig skulle være kærester med ham så… prøv at forestille dig og ham som kærester, enders dit syn på ham eller ser du ham stadig på samme måde, hvis du gør så er du måske lidt vild med ham men for du går det næste skridt så spørg dig selv, hvad skal jeg bruge en kæreste til, fordi når man er så ung er man bare kærester for at have det lidt sjovt og hvis det er tilfældet er det så ikke nok at være venner? Efter alt det og du stadig tænker på ham på samme måde så skal du nok tage det næste skridt.. som er at tale med din veninde om det og hvis hun er okay med det så kan du spørge ham når du er klar😅🙃
Kh en pige som mig

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej.
1. Tror du drengen kan lide dig?
2. Har du spurgt din veninde om hendes følelser for ham?
3. Tror du din veninde bliver sur hvis i er kærester?

Hvis du har svaret på disse spørgsmål så tror jeg du er kommet 1 skridt videre.

Knus fra mig💖

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat