Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i venindes ex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 15 år
jeg går igennem næsten det samme men bare en veninde der er vild med min venindes eks. jeg snakkede med hende om det igår og vi snakkede om at det var helt okay men at man skal snakke med ens veninde først ellers kan det godt gå ud over jeres venskab så prøv at snak med din veninde om det før du begynder på noget:)

  • pige, Pige, 14 år

Hej pige på 15 år
Jeg kender den følse rigtig godt har den lige nu. Mig og min ex har altid godt kunne lide hinanden. Vi har slået op virkelig mange gange. Ik af et skenderig eller noget syntes bare det var dumt at han sagde at vi var sammen til mange af vores venner. Men det var de små ting han har jo alt, han er så sød og en der elsker og putte om aften.

Der var gået lidt tid efter vi slog op, og vi kunne godt lide hinanden. Men da jeg tog mig sammen til at spørge ham, havde han fået min bedste veninde som kærste.

Jeg var så ked af det. Men nu er der nok gået Ca et halv år hvor de er sammen. Og mig og min ex eller ved det jo ik men det er som om hver gang vi ser på hinanden føles det rigtigt og han ved det godt.

Og det lyder ond i know. Men venter på at de slår op.

Det lyder nok som om det er mig der har brug for hjælp det er det nok også men ja det var det.

  • Anonym, Pige, 14 år

hvis han ikke har ring på, er han ingens ejendom. tag ham

  • inga, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat