Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i venindes crush

En af mine venner er forelsket i en dreng for min klasse.

Hun sagde det til mig og siden da har jeg lagt meget mere mærke til ham

og jeg er altid glad når han er der.

Jeg sage det til min anden veninde

og så sagde hun bare du må ikke tage hendes crush

og nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre.😣

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg ved denne her besked vil skuffe dig men. Du er 11 år og det med kærligheden kommer. Jeg er 14 og jeg har ikke haft en kæreste eller været forelsket før men. Jeg synes du skal vente med de ting der. Det synes jeg. Og ellers så skal du måske snakke med dem.

  • Pigen, Pige, 14 år

Hejsa

Jeg er ked af det sige det men man stjæler aldrig ens bedste venindes crush. Det kommer ikke til at skabe andet end drama hvilket du sikkert ikke vil ende i. Det kan også være at der er lidt af en domino effekt. Nogle gange hvis ens ven/veninde falder for en kan man også selv blive helt vild med en drengen. Det skete tit med mine venner da jeg var 11. Men som sagt er du 11, der kommer 100% flere drenge i fremtiden som du måske endda måske bliver vildere med end nu. Men for nu skal du kun holde det til et venskab mellem dig og drengen hvis du vil beholde dit venskab.

  • Keglen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat