Brev

forelsket i venindes crush

Hej jeg er en pige på 13 år.

Mit dilemma er at min bedste veninde har et crush på en fra vores klasse,

men problemet er bare at jeg også er ret vild med harm,

men hun sagde det først, så har hun ikke førsteret?

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre

håber du kan hjælpe mig.

hilsen pigen på 13.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Så længe han ikke har erklæret sin kærlighed til hende er der ikke noget der hedder førsteret. Jeg synes simpelt hen du skal finde ud af hvem af jer to han foretrækker. Hvis han altså overhovedet foretrækker en af jer. Så må han melde klart ud og så må I rette efter jer efter det.

  • Beate, Pige, 15 år

selvfølgelig har hun ikke første ret, du har ligeså meget lov til at kunne lide ham som hende. det er nemlig helt normalt at blive vild med den samme, det sker hver dag så det skal da ikke skille jer ad, bare sig det til hende og prøv at fortælle hende om dine følelser, hun vil nok kunne forstå dig, det kunne jo ligeså godt havde været hende som stod i din situation hvor du bare havde sagt det først. held og lykke

  • pisces, Dreng, 12 år

Hej pige på 13 år. Der er intet der hedder første ret, og så er det nok gå, det også villigt om han kan lide nogen af jer. lad det gå som det går med ham, og bare vær dig selv, og så skal det nok gå alt sammen😊

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat