Brev

Forelsket i venindes bror

Hej folkens…

Som i nok kan læse er jeg forelsket i min venindes bror.

Det er ikke noget problem da hun gerne vil have vi bliver kærester.

Men han ignorer mig i skolen og skriver en hel del med mig i fritiden

men siger intet til hans venner om mig.

Har i ideer til hvad jeg kan gøre for at få hans opmærksomhed?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej fedt du vild med en fyr, hvis han skriver meget til dig er det da allerede et lille tegn på han kan lide dig som person, du kunne meget uskyldigt snakke lidt med ham hvor hans venner måske ikke er der. Det bedste er bare at være den man er til at starte med, så skal han nok falde for dig.

Alt godt til dig 🙂

  • David, Dreng, 15 år

Hej pige på 15

Jeg synes du skal tage det stille og roligt og ikke presse dig for meget på, fordi det kan være han føler det bliver for meget. Du kan snakke med din veninde så kan hun måske hjælpe dig lidt. Det kan også være han er bange for du ikke kan lide ham, så han ikke tør at tale med andre om dig hvis du nu ikke følte det samme.

Håber det løser sig <3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey
Jeg har det på samme måde som din venindes bror. Jeg tør faktisk kun skrive med den pige jeg kan lide og er bange for selv at gå hen til hende i skolen. Jeg kan heller ikke lide at snakke med mine venner om hvem jeg kan lide. Jeg tror at de her tre ting er noget mange drenge har tilfælles. Måske også din venindes bror?? Jeg ved i hvert fald at jeg bliver rigtig glad for når hende jeg kan lide kommer hen for at snakke med mig, så måske du skulle prøve at gøre det ved ham, hvis du har modet på det… Held og lykke

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat