Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i venindes bror

Hej folkens…

Som i nok kan læse er jeg forelsket i min venindes bror.

Det er ikke noget problem da hun gerne vil have vi bliver kærester.

Men han ignorer mig i skolen og skriver en hel del med mig i fritiden

men siger intet til hans venner om mig.

Har i ideer til hvad jeg kan gøre for at få hans opmærksomhed?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej fedt du vild med en fyr, hvis han skriver meget til dig er det da allerede et lille tegn på han kan lide dig som person, du kunne meget uskyldigt snakke lidt med ham hvor hans venner måske ikke er der. Det bedste er bare at være den man er til at starte med, så skal han nok falde for dig.

Alt godt til dig 🙂

  • David, Dreng, 15 år

Hej pige på 15

Jeg synes du skal tage det stille og roligt og ikke presse dig for meget på, fordi det kan være han føler det bliver for meget. Du kan snakke med din veninde så kan hun måske hjælpe dig lidt. Det kan også være han er bange for du ikke kan lide ham, så han ikke tør at tale med andre om dig hvis du nu ikke følte det samme.

Håber det løser sig <3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey
Jeg har det på samme måde som din venindes bror. Jeg tør faktisk kun skrive med den pige jeg kan lide og er bange for selv at gå hen til hende i skolen. Jeg kan heller ikke lide at snakke med mine venner om hvem jeg kan lide. Jeg tror at de her tre ting er noget mange drenge har tilfælles. Måske også din venindes bror?? Jeg ved i hvert fald at jeg bliver rigtig glad for når hende jeg kan lide kommer hen for at snakke med mig, så måske du skulle prøve at gøre det ved ham, hvis du har modet på det… Held og lykke

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat