Brev

Forelsket i venindes bror

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej en alt for forvirret pige.

Jeg kan godt relatere til det med at man ikke vil ødelægge et venskab. Min kæreste og jeg var også gode venner inden, og jeg var sygt bange for at ødelægge venskabet og gøre alt akavet mellem os. Men hvis du virkelig elsker personen så meget, så er det chance værd. Du må bare tage chancen og fortælle ham dine følelser.

  • Anonym, Dreng, 21 år

Det hvad “ANONYM, DRENG 21 ÅR” skriver er SÅ Saaaaaandt!!!

  • 😜, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat