Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er sjældent pigers seksualitet ligger helt fast i den alder så jeg tænker godt du kan åbne dig overfor din veninde. Måske er hun også forelsket i dig selvom hun siger hun er til drenge. Jeg var selv forelsket i en veninde som også sagde hun bare var straigth, men jeg forsøgte mig alligevel overfor hende og det endte med at vi blev forenet under dynen og fik vores første seksuelle oplevelse. Så go for it!

  • It's just me, Pige, 16 år

Det kan være at din veninde er bi

  • Anonym, 16 år

Hej pige på 12.

Jeg er virkelig ked af at du har fået det indtryk af at være homoseksuel. Sådan er det altså ikke! Du kan tage det helt roligt, i Danmark har alle de samme rettigheder ligemeget din sexualitet og hvilket pronome (han,hun,de,hen mm) du bruger.

Det er da hyggeligt at du er blevet forelsket i din veninde. Når man kommer i puberteten sker der mange ting og hormonerne raser rundt, derfor behøver det ikke nødvendigvis at betyde at du er til piger men mere bare at du udforsker dig selv og din sexualitet.

Der er mange der siger at det er til det modsatte køn da man ikke vil blive puttet i en “kasse”, forstår du hvad jeg mener? Jeg er personligt også vild med en dreng, men det er noget jeg holder for mig selv da jeg ikke kan forestille mig noget mere nedren end at ens sexualitet skal identificere en og når man bliver præsenteret så bliver det sådan “Hej der her er min ven, han er bøsse”

Jeg tror på at sexualitet er flydende men så snart man kommer og fortæller at man er vild med det samme køn så kommer de efter dig med “Guud så er du bøsse! Eller bisexuell?!” Jeg håber det bliver bedre og lidt mindre drama omkring det i min klasse😂😂.

Nåh, men i hvert fald kan det sagtens være at din veninde kan forelske sig i piger;). Jeg synes at du måske skal invitere hende over en dag og så skrue lidt op hvis man kan kalde det det. Rør hendes hånd liiiidt længere end du normalt ville gøre når hun rækker dig noget giv hende en eller to komplimanger.

Hvis du kan mærke at hun er med på den og forelskelsen stadig varer efter en måned så synes jeg at du skal tage mod til dig og spytte ud🥳🥳🥳.

Hav det godt!

  • Mdndnd, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat