Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror ikke den bedste måde at lave sit første move på er mens i ligger og skal til at sove. Det kan også gøre hende nervøs hvis hun ikke gengælder følelserne. (Ved selvfølgelig ikke hvilket “move” du havde planlagt. Hvis det bare er snak eller noget roligt lyder det som en mega god og hyggelig plan)

Og husk at du har en hel tur til at snakke med hende! Så kan du eventuelt sige det til hende ved slutningen af turen (hvis det er gået godt), så hvis hun i værste tilfælde ikke gengælder følelserne behøver i ikke have det akavet resten af turen.

<3

  • A, Nonbinær, 15 år

Hejsa jeg syntes du skal forklare dine følelser til hende

  • Hamderhjælper, 13 år

Hey mate har oplevet something like that er selv også meget forelsket og skulle være i sommerhus med hende gær det kun hvis du føler dig tilpas eller hvis hun laver tegn på det.

Gl DBH Albert

  • Albert, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat