Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i to piger

Hej jeg er 13 skal snart i 7. Klasse og har en sød og smuk kæreste

men her på det seneste er jeg begyndt at skrive med en pige

vi er bare venner men syntes måske hun er lidt sød

ved ikke hvad jeg skal gøre please hjælp mig

hilsen dreng

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Situationen i sig selv, kan være svær at forholde sig til, men det er rigtig vigtigt at du har dig selv med hele tiden.

Jeg har engang stået i en lignende situation, og der lagde jeg kortene på bordet, og fortalte min kæreste om at jeg havde snakket med en anden dreng, som umildbart kun var en ven, men at jeg et eller andet sted synes at han var lidt sød. Min kæreste tog det rigtig pænt, og sagde at jeg skulle love ham at jeg ville snakke med ham om det, hvis mine følelser/tanker skulle ændre sig.

Jeg tror at det samme ville kunne hjælpe dig. At snakke med kæresten kan være meget overvældende, men i så ville du ikke sårer hende på samme måde, hvis du på et tidspunkt måske skulle komme til et punkt, hvor du måske hellere ville være sammen med den anden pige som du skriver med.

Det er ikke en forbrydelse at være lidt glad for flere piger på engang, så længe at du ikke spiller på to heste (har to kærester på engang) så er det ikke noget jeg ville mene at, du behøver tænke så meget over.

Men husk altid at følge dit hjerte og din mavefornemmelse.

  • 🦄, Pige, 17 år

Hvis du har følelsen af at du kan lide dem begge så overvej på hvilken måde du er jo stadig i en ung alder så man ikke behøver have en kæreste.

hvis du mister følelsen for din nuværende kæreste ville jeg råde dig til at slå op med hende på en sød måde!

det er jo ikke ulovligt at kunne lide 2 på en gang men så ville jeg lave et forslag hvor du venter lidt tid og ser om du stadig har det på samme måde:) det ville bare være vigtigt at du ikke begår det vi kalder for utroskab
(er kærester med flere på en gang)
da det ikke ville være så fedt for nogen af dem.

  • jordbær, Pige, 13 år

Hvis du godt kan lide hende du skriver med og er sikker så slå op med din kæreste på en sød måde. For du ville ikke være faldet for hende du skriver med hvis du bedere kan lide din kæreste. Håber du forstår

  • Jordbær marie, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat