Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i søsters ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er selvfølgelig lidt aldersforskel mellem dig og ham. Men jeg synes at du skal fortælle din søster det, du kan ikke sidde og græde over en dreng som ingen kender til at du har et crush på. Det lyder til at du er meget forelsket, så forelsket at du ikke kan gå alene rundt med det.

  • pigen der hjælper, 14 år

Kære forelskede ung pige på 13 🙂 Jeg kan virkelig mærke, og det ikke er nogen let situation for dig. Det gøre mig helt målløs, når jeg kan føle, at du har det sådan, NØJ! det er bare forfærdeligt, at tårene skal trille sådan ud af de mest dejlige bløde og flotte kinder af en pige, som er dig. Kærligheden kan være svær og imens andre gang kan den ikke være så svær. Hvis du gerne vil og at du er så glad for ham, så er alt andet ligegyldigt her, om hvor mange forskel der er på jer eller hvor høj han er i forhold til dig, alt det som kan jo være fuldstændig lige meget. Så længe man finder ud af i begge måske er skabt til hinanden. Så kan alt andet være lige meget, og for kærlighed har ikke nogen alder eller noget.
Det kunne sagtens være, at du måske havde brug for, at have kontakt med ham, måske derfor at du er lidt nedtrykt i det eller ked af det på nogle måder. Hvis du er nysgerrig på ham drengen, så ville det nok være en god ide at spørge søsteren, hun kender ham nok lidt bedre, og kan fortælle dig en masse der vedrøre ham. Eller hvis en dag du skulle besøge din venindes efterskole. Hvor du så ser ham, kan du måske prøve at tage en snak med ham stille og roligt, det behøver ikke at være for flirte-agtig. Hvis du ikke har lyst eller han ikke har, eller om du er måske bange for, der måske er andre, som ville tro noget al mulig om dig. Du kunne fx sige “hej, i virker til at være rigtig søde herinde, og derfor er jeg interesseret i at lær jer at kende. Har du lyst til at fortælle noget mere om dig selv 🙂
Det kunne da sagtens være, men du behøver ikke at nødvendigvis at bruge det. Du kan også sige noget andet. Du kan sige lige det, som du har lyst til, du kan også gøre noget andet. Du kan spørger fx din søster om du godt kunne tænkte dig, at hun hjalp dig videre med ham eller måske en veninde, det kunne også være en anden voksen, som du er tilknyttet med fx være en mor, faster, læge eller en helt anden. Jeg håber, at jeg har kunnet hjælpe dig en del, ellers skal du nok klare den, det kan jeg kun være sikker på. Husk! Lige meget hvad så er det en god ide ikke at være for hård ved sig selv uanset hvad. Du så super modig og sej, siden du skriver herind til os med fine ord, endda beskriver du det fint 🙂 Held må være med dig hele vejen 😉

  • Loyale, 15 år

Jeg synes du skal prøve at få ham ud af dig hjernen du er jo 13 og han er 17 eller 16 og der er en stor forskel imellem jer og derfor giver jeg dig et råd jeg var også forelsket i en Dreng som der meget ældre end mig og jeg græd også altid når jeg tænker på ham men til sidst vidste jeg at jeg ikke kunne være kærester med ham fordi han var meget ældre end mig derfor besluttede jeg mig for at glemme ham det virkede og nu er jeg forelsket i en Dreng som der er på min alder hvis du har du har et råd til mig så må du meget gerne skrive det

  • Sofia, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat