Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i pige

Hey jeg er en pige på 11

jeg kan Lide en fra min klasse

ingen der ved det

men de er en pige

bange for andre tænker

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Tror bare andre vil synes det er cool. Men du skal vide at ens seksualitet sagtens kan skifte i puberteten. I første omgang kan du jo prøve at finde ud af om hun også er forelsket i dig. Det er vigtigt I får snakket om det. Når I er 12 kan I måske prøve at kysse og hvis det så fortsætter kan I evt. prøve at sove nøgne sammen når I er 13 eller noget og se om det holder det der med seksuel tiltrækning. Held og lykke med det hele.

  • Marion, Pige, 15 år

Hej med dig. Du skal vide at fordi du selv er pige og forelsker dig i en pige så betyder det intet dårligt. Man forelsker sig jo i dem man forelsker sig i. Jeg synes det er sejt at dig at skrive herind til BørneTelefonen for at få råd. Jeg ved ikke om du bare har brug for at komme ud med det eller om du har tænkt dig at snakke med pigen. Vil du turde at fortælle pigen det? Vil du ikke tåle at hun måske ikke føler det samme? Uanset hvad så sørg for hele tiden at gøre det du synes er godt og har lyst til og fordi man er forelskede behøver man ikke være kærester for det skal du selfølgelig nok nå søde du. Du er rigtig sej at skrive herind og uanset hvad , om du beslutter at tale med hende eller ej så ønsker jeg dig alt heller Lykke. Kh s_a_r_a ! <3 !

  • Pigen, Pige, 14 år

Hej pige på 11
Jeg er selv bi.
Så ved hvad du snakker om… det er svært, og man er altid bange for hvad folk tænker i starten. Men det bliver nemmer… Du bestemmer selv om du skal sige det, for sådan noget kommer virkelig om på hvem man er om man vil det. Alt jeg ved er at det blev nemmer for mig da jeg havde sagt det til to af mine tætte veninder.
Husk det er dit liv, og at hvis folk ikke kan lide dig for det så er det nok ikke nogle der er hver at spilde dit liv på.
Angående hende pige, find ud af om hun også er til piger.
Held og Lykke❤️❤️❤️

  • RE, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat