Brev

Forelsket i min brors ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 15 år.

Først skal du tænke på om jeres forhold helt seriøst vil kunne fungerer. Ikke om du elsker ham eller kan lide ham. Kan jeres forhold fungerer? Ja eller nej. Nogle forhold kan bare ikke fungerer lige meget hvor meget man elsker hinanden. Kærlighed gør blind, så husk lige at tage et skridt tilbage og se på situationen langt væk fra.

I forhold til sex er det meget normalt at man bløder første gang. Det er der mange der gør. Hos mange gør det bare meget ondt. Hos min ekskæreste var det ikke så slemt første gang. Jeg havde til gengæld også givet hende meget finger. Så prøv selv at give dig finger eller brug nogle objekter i huset som dildo. Husk bare lige at vask dem efter;)

Det rigtige ville være at fortælle din bror det. Skriv det til ham hvis du ikke tør sige det. Men vent til du selv har fundet ud af det. Du kommer ikke til at ødelægge forholdet mellem din storebror. Det skal der mere til end det. I er i familie. I elsker hinanden inderst inde.

Pas med at han ikke udnytter dig og ikke “forfalsker” dine følelser sig. Nu ved jeg ikke hvor godt du kender ham, men ikke for noget så lyder 15 og 19 år som en for stor aldersforskel også fordi man udvikler sig ufatteligt meget i 15-19 år alderen. Nogle forhold fungerer desværre bare ikke. Det er det belortede ved kærlighed.

Du siger han har været sammen med mange så det kan godt være at han bare udnytter dig. Ved godt at du elsker ham og kun tænker godt om ham, men drenge kan virkelig være nogle svin nogle gange. Sådan er vi desværre.

Hvis i ender med at have sex igen så tal om det. Tag det i dit tempo. Hvis han ikke kan respektere det og dine grænser så drop ham. Så er han ikke den rette. Der er meget mere i et forhold end bare sex og når man er 15 og 19 virker det bare til at der er et for langt stykke i mellem jer. Ved godt du elsker ham, men vil det virkelig kunne fungerer?

Hilsen S

  • S, Dreng, 17 år

Jeg ved ikke så meget om den slags ting, men jeg har tre råd til dig. 1 du kan fortælle dine forældre det, og det er jo ikke sikkert at de videre fortæller det til din bror. 2 du kan sige til ham du godt kan lide At han ikke må fortælle det til din bror. 3 du kan lade som ingenting og lade som om du ikke kan lide ham, men sig ikke At du kan lide ham. hilsen Dreng 11 År

  • Dreng 11 år, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat