Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i min brors ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, det kan være lidt svært når der er sådan en aldersforskel. Men du kan altid prøve.
Men jeg synes at det er en god ide, at sige det til din bror. Så der ikke sker nogle misforståelser.

Jeg synes at du skal starte ud med, at lære din brors ven bedre, at kende og finde ud af om du stadig er vild med ham. Du kan altid spørge om du må hænge ud med din bror og hans ven. Eller hvis du er lidt genert kan du begynde, at skrive med ham(fx. Spørge om noget praktisk-“et skoleprojekt”et emne du ved han er god til ) efterfølgende bliver det nemmere, at skrive sammen, hvid han er interesseret.
Håber jeg kunne hjælpe:D
Held og lykke.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey girl!
Normalt vil jeg sige, at aldersforskel er uden betydning. Aldersforskel kan være en god ting. Min kæreste er eksempelvis 21, mens jeg er 18, og det går rigtig godt. Dog vil jeg sige, at når man er en pige på 12-13 år, så tænker man anderledes end en dreng på 15. I den alder ville jeg selv være påpasselig med aldersforskellen. Blandt andet på grund af den seksuelle lavalder. Du skal ihvertfald ikke føle dig presset, hvis i indleder et forhold, og han ønsker at have sex.
Og nu har jeg også prøvet at date min søsters ven, og der vil jeg også sige, man skal være lidt forsigtig. Hvis tingene ikke ender så godt, kan dette risikere at gå ud over deres venskab. Jeg føler ihvertfald tit, at jeg ødelagde venskabet mellem min søster og hendes ven. Så man skal lige have det med i tankerne, om man tror forholdet kan blive til noget, og om deres venskab kan overleve eventuelle problemer mellem jer.
En god måde at komme i snak med ham på kan være ved at snakke med ham og din bror, når de er sammen. MEN du skal selvfølgelig ikke hænge på dem, for så kan det være din bror bliver lidt træt af sin lillesøster. Og ellers kan du eventuelt spørge om hans snap, og skrive med ham. Men jeg vil råde dig til lige at vende situationen med din bror først, selvom det kan være akavet

  • Thatgirl, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat