Brev

Forelsket i min bedste veninde’s kærste.

Jeg er forelsket i min bedste veninde’s kærste.

Jeg tror også han godt kan lide mig, fordi han er virkelig sød mod mig.

Og jeg føler han kigger på mig hele tiden.

HJÆLP!!

hvordan skal jeg få sagt jeg kan kan lide ham?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey🌺💞!
Jeg har også prøvet at være forelsket i en der har en kæreste og det er frygteligt. Men der er nogle ting som man skal/kan overholde for ikke at såre nogen!
– Intet flirt. Det er absolut forbudt. Tænk hvor ked af det du ville blive hvis din veninde flirtede med din dejlige kæreste.
– Vær ikke sammen med dem når de er der sammen. Det er jo den rene totur.
– Prøv at lade være med at kigge efter “tegn” på at han også kan lide dig. Han har desværre valgt din veninde og sådan er det indtil de slår op.
– Kig dig omkring! Der er 7 milliarder mennesker! En af dem skal nok fange din interesse😉

Det var alt for mig;)

  • 💪💪💪💪💪💪🏿💪🏿💪🏿💪🏿💪🏿, Pige, 15 år

Hej med dig.
Nogen gange forelsker man sig i folk, man ikke burde forelske sig i som fx. sin bedste venindes kæreste.
Selvom du godt kan lide ham, vil jeg ikke fortælle det til nogen, da man ikke stjæler sin venindes kæreste.
Jeg var for eksempel forelsket i min bedste ven. Jeg kiggede efter tegn, og var sikker på at der var nogle, men da jeg fortalte ham hvad jeg følte, fandt jeg hurtig ud af at der ikke var nogle 🙁
Held og lykke med det hele

  • Ria, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat