Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i min bedste venindes kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på tolv. Jeg har prøvet fuldstændig det samme da jeg var i din alder. Jeg havde en super god veninde og v snakkede sammen om alt. Indtil det skete at jeg blev forelsket i hendes kæreste. Jeg gjorde nemlig noget, som jeg hvertfald ikke kan anbefales at gøre. Min veninde og jeg var gledet en lille bitte smule fra hinanden fordi at hun kunne mærke jeg ikke fortalte hende alt. Det jeg så gjorde var virkelig dumt. Min venindes kæreste og jeg var gode venner, så jeg havde hans nummer. Jeg ringede og sagde til ham at jeg på en måde kunne lide ham. Det han svarede var endnu mere et chok for mig. Han svarede at han faktisk også kunne lide mig og overvejede at slå op med min veninde. Jeg fik selvfølgelig en klump i halsen over at jeg på en måde lige havde svigtet min veninde, men alligevel blev jeg rigtig glad over at han også kunne lide mig. Min venindes kæreste slog så op med hende efter en uge og min veninde var SÅ ked af det! Egentlig ved jeg ikke helt hvorfor, men min veninde og jeg blev uvenner og hun var rigtig led. Det skal lige siges at jeg havde en anden bedste veninde som gik inde i en anden klasse. Hende begyndte jeg at være mere og mere sammen med og glente egentlig lidt min gamle veninde. Undtagen de tidspunkter hvor jeg modtog onde beskeder fra hende. Jeg fandt senere ud af at min gamle veninde egentlig aldrig havde været en ordentlig veninde for mig, så her var jeg heldig i denne situation. Men alligevel… Jeg synes du skal tage en snak med din veninde om det, inden du overhovedet fortæller det til nogen andre. Rygter spredes jo.. Snak med din veninde. Det bedste ville helt klart være at glemme ham. Men tro mig. Jeg ved hvor svært det er at glemme en man virkelig er vild med.
Håber du finder ud af noget. knus<3

  • enpigeudenetnavn, 14 år

Jeg har prøvet det samme dog ikke med en pige, men med en dreng. jeg havde en god drengeven og jeg kan lide hans kæreste som er en pige.

  • Bodil, 23 år

Kære dig. Har prøvet noget lignende for lidt tid siden. Jeg synes du skal prøve at fortælle din veninde det. Det jeg gjorde var at prøve at glemme ham, ved godt det kan være svært, men hvis han er optaget har man ik rigtig noget valg. ????

  • Anonymous, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat