Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i min bedste drenge ven…der ik har det på samme måde:(

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Måske skulle du prøve at gleme ham og være sammen med de andre piger? Eller spørger ham igen selfølig kujn hvis du har mod på det, det er jo ik alle der her mod på at spørger en dreng om han kan lide dig.

  • Amalie, Pige, 14 år

Hej Pige på 13.

Jeg forstår godt at det er forvirrende at han sender forskellige signaler, men jeg synes ikke det lyder som om at han har forelsket sig. Jeg vil råde dig til at begynde at se ham som en ven selvom du stadig har følelserne…

Forstår godt det er hårdt men man kommer sig. Kan du have det godt!

  • Dbsn, Dreng, 16 år

tænk på noget andet. jeg ved godt at det lyder mega svært men på et tidspunkt er han ude af dit hoved. jeg har prøvet noget af det samme og jeg tænkte på noget andet. ligepludselig var han bare glemt.

håber du finder ud af noget:)

  • n, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat