Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forelsket i lære

Hej jeg er en pige på 12 er forelsket i min lære

det begyndte med at jeg startet med at tænke og tænke mere på ham og sys han var sød

men nu tænker jeg på ham hele tiden og tænker også nogen gange på ham om natten…

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre jeg har ikke fortalt det til nogen…

nogen der ved hvad jeg kan gøre:(

hilsen forvirret og forelsket pige…

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

mit eneste råd er at du ikke siger det til nogen fordi selvom alle har sådan nogle tanker er det noget stads der kan ende i mobning.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Jeg synes ikke, du skal skamme dig over at føle som du føler. Det er ret normalt, at dem man bliver forelsket i, er nogle man synes er rigtig søde, venlige, dygtige, inspirerende, pæne osv. og mon ikke det i virkeligheden er det, du synes om din lærer? Man får mange tanker og følelser hele tiden, nogle forsvinder igen, andre bliver ved i lang tid. Det vigtige er vel bare, at anerkende, at man har dem og at det er okay, men at det ikke er ens betydende med, at man altid skal handle på dem. Hvis man altid gik efter sine følelser og det, man umiddelbart blev draget af, ville mange ting være et værre roderi, ligesom det ville være, hvis du endte med at finde sammen med din lærer, da det er ulovligt. Jeg synes derfor ikke du skal reagere på dine følelser, altså prøve at finde sammen med din lærer. Jeg synes egentlig heller ikke, du behøver fortælle nogen om dine tanker, hvis ikke det føles naturligt. Det er okay at holde nogen ting for sig selv, så længe det er noget man bliver glad af at tænke på og ikke skammer sig over. Og hvem ved? Måske finder du snart en anden at tænke på.

  • Pige, Pige, 18 år

Det er helt normalt når man er i den alder. Er også selv i den. Man kan ikke gøre for at man syntes nogen er lidt søde eller noget. Men bare tag det roligt, du skal nok få øjnene op for en anden. Det du kan gøre er at du måske er sammen med lidt flere drenge i skole. Jeg er sammen med mine veninder men også mine drengevenner på samme tid. Det vil også gøre så du hurtigere mister følserne for ham/hende

  • Pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat