Brev

Forelsket i kongelig…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej royale. Jeg har desværre ikke prøvet samme situation, da jeg går i skole med de kongelige, og derfor er sådan lidt “ligeglad”, men jeg ville forslå, at når du ser ham, så bare prøve at snakke med ham sådan helt naturligt, også for at teste hvilken type han egentlig er, for det kan være han slet ikke er din type☺️ Hvis du ikke ser ham, kan du jo skrive et brev til ham og lade som om du sender det, bare for at få alle følelserne skrevet ned, håber det hjalp 😉 kh pigen

  • Susanne, Pige, 13 år

Tak for alle svarene🥰

  • Den Royale (Rosa), Pige, 14 år

hej
jeg kender det godt

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat