Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i gammel flirt.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at du skal blive ved med at flirte med ham, da det måske kunne føre til at han ville miste sine føleser for den anden pige. Det lyder som om at han også selv flirter med dig, og stadig inderst inde savner dig rigig meget. Hvis du har modet kunne du måske, prøve at trække ham til side, ind på et toilet fx. eller bare når at i er alene i klasse lokalet, og sige noget i retning af “jeg savner faktisk lidt dengang vi havde noget sammen, og jeg føler lidt at vi har flirtet uden helt at vide det i noget tid nu. Savner du det? eller vil du bare gerne være sammen med ‘hende’?” aahhha.
Min poiente er bare at du skal blive ved med at flirte med ham og være så meget sammne med ham så muligt så du ikke skal savne ham. Måske er du heldig at hun ser det og slår op med ham?

Håber virkelig at du kunne bruge mit råd.

  • William, Dreng, 12 år

Jeg står faktisk helt i samme situration lige nu, bare at jegg er drenge du er vild med.
Jeg kan virkelig godt lide hende og har mange gange overvejet at slå op med min kæreste fordi at vi kun taler sammen til håndbold.
Jeg tror at jeg vil snakke med hende om det og spørge hvordan hun enligt føler for migog om hun savner mig. Måske du skulle gøre det samme som mig?

Jeg savner hende så meget at jeg nogle gange tænker på hende når jeg skal til at sove og ligger i min seng. Jeg har også flere gange grædt på grund af det…

  • Anton, Dreng, 8 år

arrrh søde pige! denne her situation skete også selv for mig i 6. klasse, og det var ved at ødelægge resten af min skolegang, fordi at jeg ikke kunne stoppe med at tænke på ham, indtil en dag hvor han slog op med sin kæreste. En uge efter kom han til mig og vi havde en flirt kørende i over 1 år, og nu er vi kærester.

Det jeg prøver at sige er at du aldrig må glemme hvor meget han betød for dig dengang i havde noget. Jeg er faktisk også sikker på, at han inderst inde savner dig så helt vildt meget, men ikke kunne holde det ud, så han fik en kæreste, til at løfte det. Du var det vigtigste i hans liv på det tidpunkt. Folk føler ikke det samme på de samme tidspunkter, men nogle gange er man heldig, at man føler det samme, og så bliver man vildt forelsket i hinanden!

Du er jo perfekt som du er, og det synes han sikkert også selv, og det må du ikke glemme.
Bliv ved med at flirte så meget du an med ham, og husk altid på denggang i havde noget helt specielt, men han må bbare ikke komme hen og ødelægge dine folkeskoleår så meget, at du ikke kan følge med i skolen mere!

  • Håber at det her kunne hjælpe, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat