Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i fætter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej altså jeg synes at du skal tænke rigtig godt over om du virkelig har lyst til at være eventuelle kærester, er det noget der kunne holde i lang tid eller om det er en “hurtig“ forelskelse. For at lære os sige at i bliver kærester, men der går et eller andet galt og i slår op, hvordan ville dit forholdet være til resten af familie, vil i kunne være venner igen eller kunne mødes hvis ja og det ikke ville skabe nogen problemer så kan jeg ikke se hvorfor i ikke kunne blive noget sammen. Men snak! Med din familie om det og høre hvad de synse men det er dig og self ham der beslutter om vi skal være noget.💖

  • Love, Pige, 16 år

Hej
Der er ikke noget galt med at du kan lide din fætter. En af mine veninders kusiner er gift med sin fætter. Kærlighed er ligeglad med om i er familie…
Hvis du gerne vil være sammen med ham, skal du huske at i også kommer til at være sammen med hinanden når i ikke længere er sammen, og at det muligvis bliver akavet…

  • RW, Pige, 14 år

Hej
Jeg er kærester med min fætter og har været det i to år nu. Vi startede med at holde det hemmeligt men folk fandt ligeså stille ud af det og jeg er overhovedet ikke flov over det. Man skal ikke ignorere sine følelser. Synes du skal snakke med ham. Og som du siger det lovligt at være sammen som fætter og kusine. Ikke ligesom hvis I nu var søskende for så var det ulovligt. Så synes ikke at det at I er i familie skal skille jer ad.

Held og lykke ❤️❤️❤️

  • Isabella, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat