Brev

Forelsket i en pige, men i tvivl om hun enlig også er i mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey dreng på 17.

Jeg synes at det bedste i den her situation simpelthen er at sige det til hende. Jeg kommer lige med et eksempel på hvordan du kunne sige det:

“Prøv at høre, jeg vil rigtig gerne være kærester med dig og jeg er virkelig glad for dig. Men jeg har ikke lyst til at det er så uklart som det er nu, så jeg vil meget gerne have et svar. Vil du gerne være min kæreste eller har du ikke lyst/er ikke klar.

Der kommer du med stor sandsynlighed til at få et ærligt svar, og udfra det svar så må du jo se det and.
Hav det godt!

  • Nsksnns, Dreng, 18 år

hej dreng på 17
Jeg har prøvet noget lignede med en dreng i stedet for. Og jeg synes du skal spørger hende, hvad det egentligt er hun vil.
Prøv en dag, hvor i er samme og spørger hende “jeg kan virkelig godt lide dig, og du betyder rigtig meget for mig. Jeg vil gerne være mere end venner”.

Sådan kan du starte, også husk der skal 2 til 1 forhold, det er vigtig at i begge gerne vil det. Og ang. det med, jer i offentligheden, hvis hun ikke er 100% angaceret i jeres forhold, og ikke vil “kendes ved det” er det måske, ikke hende det skal være. For man skal jo gerne have en kæreste man holder af, og hvor følelserne er gengældt. Og man skal være glad for sin kæreste, hvis jeg havde en kæreste ville jeg da ikke skjule ham. Hvis det er ham jeg vil ha, ville jeg være ligeglad med hvad andre tænkte om os.

Håber du kunne bruge det.

PS. Tal med hende, find ud af dermed hende.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej dreng på 17
Jeg synes at du skal gøre det klart for hende, at enten bliver i kærester og fortsætter som i gør nu, eller dropper kontakten og lader være med at spilde hinandens tid.
For det lader til at gå dig meget på, og hvis det fortsætter på den her måde, bliver det måske svære for dig at give slip og komme videre.
Hun skal ihvertfald vide, at du ikke altid vil stå og vente på sidelinjen.

Mvh

  • Nico, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat