Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en pige fra min klasse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv og lav øjenkontakt med hende og vise lidt at du kan li hende det hjalp nemlig mig….

  • Pige, Pige, 13 år

Du kan ikke som sådan “få” en pige til at starte samtalen. Min oplevelse er at hvis piger er interesseret, starter de samtale. Men hvis man lægge an på en pige og hun aldrig selv stiller spørgsmål eller starter samtaler, så er det nok et tegn til at du skal back off, og at hun ikke rigtig er interesseret.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Jeg synes faktisk ikk at du skal back off, prøv d bedste du kan, og prøv at snakke lidt mere med hende på en sød måde. Gør plejede jeg at slå piger, for at komme i kontakt med dem, men nu hvor jeg ikk slår, dem er det meget bedre. De snakker mere tik mig osv. Prøv at være sød mod dem, og når du snakker med dem om noget hun også er interesseret i, så ville hun også begynde at snakke til dig❤️❤️

  • Dreng, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat