Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en pige fra min klasse men har allerede en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tag stilling til hvem du bedst kan lide. Hvis din kæreste gør dig glad og du føler det er mere langtidsvarende så lad hver med at slå op men hvis hende pigen er det hver må du nok være ærlig med din kæreste og slå op

  • Anonym, Pige, 14 år

Du er nok nød til at tage et valg. Og det ret snart. For det er ikke godt hverken for dig selv eller de to andre at du er splittet imellem dem. Prøv i tankerne eller på et stykke papir at stille dem op over for hinanden. Hvem snakker du bedst med? Hvem har du måske fælles intereeser med? Hvem er du sexuelt mest tiltrukket af? Osv. Og så tag din beslutning.

  • Sandra, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat