Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en pige

Er forelsket i en pige fra min parallel klasse

og ved ikke om hun kan li mig

syntes der er akavet og spørge

for hvis hun så siger det til en masse Bliver det pinligt

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg ved det er svært at sige sådan noget, men jeg synes at du skal sige at du er forelsket i hende sådan lige ud. Jeg synes at det er lidt ærgeligt at det er akavet at sige det, men det er jo bare sådan. Jeg synes du skal stå op for det og hvis hun siger at hun ikke kan lide dig kan du sige at det var helt fint og at i så bare kunne være venner. selvfølgelig, det du synes er passende at sige hvis hun ikke føler det samme. Men det kan være at hun kan lide dig!
Hvis hun siger det til til nogle og at det bliver pinligt kan du sige at du ikke kan lide hende mere, men faktisk kan lide en anden/sige at ja, jeg kan lide hende men jeg acceptere at hun ikke kan lide mig og det er fint. Og hvorfor er det enlig er så pinligt, når man bliver forelsket. Man kan jo ikke gøre ved det. Du skal kun gøre hvad du vil. Gode tanker fra mig!

K.h en glad person <3

  • hey!, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat